Tombul Tarifler |
Posted: 04 Oct 2015 10:30 PM PDT Mutlu haftalar Sevgili Dostlar, Okulların açılmasıyla, poğaça sezonu da açıldı dersem, yalan da söylemiş olmam herhalde. Beslenmelerin vazgeçilmezlerinden olan poğaçalarımıza bugün yenisini ekleyelim mi? Kurban bayramı sonu olduğu için bu kez poğaçayı kıymalı denedim. Sadece iç harcı mı değişti, tabiiki hayır. Hamurun dokusu da çok güzel. Aslında açma malzemelerinden uyarlanmış bir poğaça. İçinde hem tereyağ, hem sıvıyağ barındırıyor. Ben fazlasını buzluğa kaldırdım bile, sabah kahvaltıya da yumuşacık oluyor, of mis mis... Malzemeler;
İç harcı için;
Yapılışı;
|
You are subscribed to email updates from Tombul Tarifler, pratik yemek, yöresel tat, kek, kurabiye, börek, çorba, hamurişi ve diğerleri.... To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "Tombul Tarifler"