birgülün lezzetleri |
Posted: 26 Mar 2019 10:56 AM PDT Vücut direncini kuvvetlendirmek için et ürünleri ile bol baharat tüketmenin gerekli olduğunu tekrar hatırlatmak istedik.. Bu nedenle, son zamanlarda adını sıkca duyduğunuz Cafe de Paris Sosun, buram buram anadolu kokan bol baharatlı versiyonunu Dana Biftek ile sizin için hazırladık. İşte Erzincan Tulum peynirimiz ile tadına doyulmayan Soslu Biftek tarifimiz. Malzemeler 4 adet Biftek Tuz-karabiber Sosu için 2 yemek kaşığı tereyağı 1 çay bardağı krema 1 fncan tulum peyniri 1 orta boy kuru soğan 1/2 çay kaşığı zerdeçal 1/2 çay kaşığı kimyon 1/2 çay kaşığı kekik 1/2 çay kaşığı köri 1/2 çay kaşığı kırmızı biber 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı ketçap 1 yemek kaşığı dereotu Yapılışı Soğanı rendenin en ince tarafı ile rendeleyip suyunu sıkın. Yayvan bir tavada önce tereyağı ile soğanları kavurun. Ardından tüm baharatları ekleyin en son krema, tulum peyniri ve dereotunu ilave edin. Bir ki kez çevirip ocağı kapatın. Bifteklerin üzerine tuz ve karabiber serpiştirin. Izgarada her iki tarafını 2 dakika süre ile pişirin. Servis tabağına alıp üzerine sıcak olarak sosu dökün. Afiyetler olsun. |
You are subscribed to email updates from birgülün lezzetleri. To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "birgülün lezzetleri"