birgülün lezzetleri |
Posted: 06 Jan 2019 09:03 AM PST Davet sofralarında uzun sohbetleri seviyoruz, ama soğumuş eti sevmiyoruz diyorsanız.. Hem sıcak hem de soğuk olarak lezzetinden ödün vermeyen bu pratik tarifi @birgulunlezzetleri olarak hazırladım. Burada önemli olan Patatesli Kavurmayı yaparken etin yağsız olması. Çünkü soğuk yemek istersek yağlı etler donabilir Etin yağlarını kasabınızdan ayıklamasını isteyebilirsiniz. Etlerin büyüklüğündeki kızartma patatesler yemeğinize ayrı bir lezzet katacak.. Keyifle sohbetle yemeğinizi dileğince uzun sürede yiyebilirsiniz. Patatesli Kavurma Malzemeleri
Patatesli Kavurma Yapılışı
Afiyetler olsun.. |
You are subscribed to email updates from birgülün lezzetleri. To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "birgülün lezzetleri"