Latest Movie Trailers

Blogger

Jalan Tikus

Version

Theme

Label

Random Posts

~~~~~~~~ BİRSENCE ~~~~~~~~ RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ

 

~~~~~~~~ BİRSENCE ~~~~~~~~ RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ


Pakmaya Türk Tatlıları... Geleneklerimizin ustaca yorumu...

Posted: 18 Nov 2015 11:55 PM PST

Pakmaya bu kültürün, geleneğin markası... Dolayısıyla bizden lezzetlerin korunmasına özel önem veriyor: Pakmaya Türk Tatlıları, hele sütlü tatlıları, gerçekten usta işi. Pakmaya Muhallebi çocukluğumda annemin elinden yediğimi aratmıyor. Damla Sakızlı Muhallebi'de buram buram damla sakızı kokusu var. Pakmaya Keşkül'de mis gibi bademi hissediyorsunuz...
Pakmaya Sütlaç kıvamıyla, tadıyla nefis... Bitmedi: Görünümü ve tadıyla İrmik Tatlısı bir harika. Zengin malzemeli aynı zamanda pratik, tam kıvamında
Pakmaya Aşure.  Pastanedekileri aratmayan Pakmaya Tavukgöğsü ve Pakmaya Supangle...

Ben Pakmaya Türk Tatlılarını mutlaka denemenizi öneriyorum. Ustalık ve gelenek sütle birleşince kolayca, hızla hazırlanan şahane tatlara dönüşüyor...



Unutmadan Pakmaya'nın enfes tarifler sunan bir de web sitesi var: www.mutfaginyildizi.com. Açıkçası ben www.mutfaginyildizi.com'a bakmadan mutfağa girmiyorum. En son Çikolatalı Sütlaç tarifini denedim, çok da iyi sonuç aldım... http://mutfaginyildizi.com/tarif/cikolatali-sutlac/432



Eğer siz de yeni ve enfes lezzetler peşindeyseniz, misafirlerimi nasıl şaşırtacağım diye düşünüyorsanız Pakmaya, zengin ürün çeşitleri ve www.mutfaginyildizi.com'daki tarifleriyle sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Mutlaka ziyaret edin.




Bir boomads advertorial içeriğidir.

ISPANAKLI PEYNİRLİ TAVA BÖREĞİ

Posted: 18 Nov 2015 11:04 PM PST



ISPANAKLI PEYNİRLİ TAVA BÖREĞİ
MALZEMELER:
  • 3 tane yufka
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tane yumurta
  • 5 dilim dil peyniri
  •  4-5 dal ıspanak
  • Bir tutam tuz
YAPILIŞI: Bir kasede yağ, süt ve yumurtayı çırpalım. Orta boy tavaya bir tane yufkayı kenarları dışarıda kalacak şekilde serelim. Üzerine bir kaç kaşık sos döküp üstüne bir tane yufkayı buruşturarak yayalım. Üzerine peynir dilimlerini dizelim. Doğranmış ıspanakları yayalım. Biraz tuz serpelim. Son yufkayı da peynirlerin üzerine yayıp kalan sosu gezdirelim. Tavanın kenarlarından sarkan yufkayı üzerine kapatıp yarım saat dolapta dinlendirelim. Kısık ateşte çift taraflı çevirerek pişirelim.

0 on: "~~~~~~~~ BİRSENCE ~~~~~~~~ RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ"

Sayfalar