~~~~~~~~ BİRSENCE ~~~~~~~~ RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ |
Posted: 26 Nov 2015 11:17 PM PST Acaba "Birsence'de şu tarif de var mıdır?" diye merak ediyorsanız ana sayfada sağ üstte ARA butonuna merak ettiğiniz tarifi yazıp araya basarsanız istediğiniz tarife ulaşabilirsiniz... Tariflerle alakalı ya da sormak istediğiniz ne varsa Birsence'ye birseninmutfagi@hotmail.com adresinden yazabilirsiniz... Unutmayın Birsence'de hergün bir yeni menü ve en az bir yeni tarif sizleri bekliyor...Hergün Birsence'yi ziyaret etmeyi unutmayın...Tüm sevdiklerinize,akrabalarınıza,dostlarınıza,arkadaşlarınıza Birsence'den bahsedin olur mu? İnstagram 'da Birsence'yi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz... Twitter'da Birsence'yi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz... Facebook'da Birsence'nin sayfasını beğenmek için burayı tıklayabilirsiniz... Facebook'da Birsence'yi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz... Facebook'da Birsence'nin grubunu beğenmek için burayı tıklayabilirsiniz... Acaba "Birsence'de şu tarif de var mıdır?" diye merak ediyorsanız ana sayfada sağ üstte ARA butonuna merak ettiğiniz tarifi yazıp araya basarsanız istediğiniz tarife ulaşabilirsiniz... Tariflerle alakalı ya da sormak istediğiniz ne varsa Birsence'ye birseninmutfagi@hotmail.com adresinden yazabilirsiniz... Unutmayın Birsence'de hergün bir yeni menü ve en az bir yeni tarif sizleri bekliyor...Hergün Birsence'yi ziyaret etmeyi unutmayın...Tüm sevdiklerinize,akrabalarınıza,dostlarınıza,arkadaşlarınıza Birsence'den bahsedin olur mu? İnstagram 'da Birsence'yi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz... Twitter'da Birsence'yi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz... Facebook'da Birsence'nin sayfasını beğenmek için burayı tıklayabilirsiniz... Facebook'da Birsence'yi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz... Facebook'da Birsence'nin grubunu beğenmek için burayı tıklayabilirsiniz... MALZEMELER: Hamuru için:
Dolgusu için:
YAPILIŞI: Hamuru kulak memesi yumuşaklığında yoğuralım. Hafif unlayıp merdaneyle açalım. Geniş ağızlı bir bardakla kesip yağlanmış küçük tart kalıplarına yerleştirelim. Isıtılmış 200 derece fırında pişirelim. Krema ve şekeri koyulaşana kadar mikserle çırpalım. Pişen ve soğuyan tartların içine kremayı dolduralım. Muz dilimleri yerleştirelim. Çikolata sosla süsleyip bekletmeden servis yapalım. |
You are subscribed to email updates from birseninmutfagi.com - Resimli Yemek Tarifleri. To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "~~~~~~~~ BİRSENCE ~~~~~~~~ RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ"