birgülün lezzetleri |
Posted: 29 Oct 2018 01:11 AM PDT Özellikle haftasonu tercih ettiğim bu börek oldukça pratik ve doyurucu.. Merak ettim araştırdım ama kesin bir hikayesi ve adının nereden geldiğine dair kesin bilgi edinemedim. Ancak aslının Kırgız lara dayandığını, önceleri kuru et ile yapıldığını zamanla yön değiştirilerek Pastırma üretilen özellikle Kayseri'ye maledildiğini 1983 den beri de sözlüklerde yerini aldığını öğrendim. Lezzeti yerinde sizi asla mahcup etmeyecek bir börek mutlaka denemelisiniz. Paçanga Böreği ni sırf yufka ile değil milföy hamuru ile de yapabilirsiniz. Fırında yapacağınız Milföylü Paçanga Börek tarifine buradan ulaşabilirsiniz. 1 adet yufka |
You are subscribed to email updates from birgülün lezzetleri. To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "birgülün lezzetleri"