~~~~~~~~ BİRSENCE ~~~~~~~~ RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ |
- Ramazanda Pakmaya Türk Tatlıları...Geleneğin ustaca yorumu!
- BANYOLU KURABİYE
- KARA ÇORBA - MALATYA ÇORBASI
Ramazanda Pakmaya Türk Tatlıları...Geleneğin ustaca yorumu! Posted: 30 Jun 2015 07:05 AM PDT Pakmaya bu kültürün, bu geleneğin markası... Dolayısıyla bizden lezzetlerin korunmasına özel önem veriyor: Pakmaya Türk Tatlıları serisi, hele sütlü tatlıları, gerçekten usta işi. Pakmaya Muhallebi lezzetiyle çocukluğumda annemin elinden yediğimi aratmıyor. Damla Sakızlı Muhallebi'de buram buram damla sakızı kokusu var. Pakmaya Keşkül'de mis gibi bademi hissediyorsunuz...Pakmaya Sütlaç kıvamıyla, tadıyla nefis...Bitmedi: Görünümü ve tadıyla İrmik Tatlısı bir harika. Zengin malzemeli aynı zamanda pratik Pakmaya Aşure. Tam kıvamında Pakmaya Tavukgöğsü, pastanedekileri aratmayan Pakmaya Supangle... Çeşitlere bakar mısınız? Bu Ramazan geleneksel lezzetleri sofranıza konuk etmek istiyorsanız Pakmaya Türk Tatlılarını gönül rahatlığıyla öneriyorum. Ustalık ve geleneğe saygı sütle birleşince kolayca, hızla hazırlanan şahane tatlara dönüşüyor... Unutmadan; Pakmaya pratik tarifleriyle de benim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com'da birbirinden güzel tarifler var: Ben şahsen www.mutfaginyildizi.com'a bakmadan mutfağa girmiyorum. En son Damla Sakızlı ve Vişneli Muhallebi yaptım, çok da iyi sonuç aldım... Ramazanda iftar sofralarımı hangi lezzetlerle noktalayacağım, bayramda misafirlerime hangi hoşlukları sunacağım diye düşünüyorsanız hiç üzülmeyin. Pakmaya, zengin ürün çeşitleri ve www.mutfaginyildizi.com'daki tarifleriyle yardımcınız olacak. Sevgili hanımlar... Pakmaya ile "Mutfağın Yıldızı" olun; Pakmaya kalitesi, çeşitleriyle aile üyeleriniz, sevdiklerinizin gözünde mutluluk pırıltıları yaratın! Bir boomads advertorial içeriğidir. |
Posted: 29 Jun 2015 11:13 PM PDT BANYOLU KURABİYE MALZEMELER:
Diğer malzemeler:
YAPILIŞI: Su ve şekeri kaynatıp soğutalım. Hamur malzemelerini ele yapışmayan kulak memesi yumuşaklığında yoğuralım. Hamuru şekillendirip tepsiye dizelim. Isıtılmış 175 derece fırında pişirelim. Kurabiyeler sıcakken şerbete batırıp servis tabağına dizelim. Bir kaç saat dinlendirip pudra şekeri eleyelim. Bekletmeden servis yapalım. |
Posted: 29 Jun 2015 11:03 PM PDT Birsence'de yer alan diğer ÇORBA TARİFLERİ için burayı tıklayabilirsiniz... Acaba "Birsence'de şu tarif de var mıdır?" diye merak ediyorsanız ana sayfada sağ üstte ARA butonuna merak ettiğiniz tarifi yazıp araya basarsanız istediğiniz tarife ulaşabilirsiniz... Tariflerle alakalı ya da sormak istediğiniz ne varsa Birsence'ye birseninmutfagi@hotmail.com adresinden yazabilirsiniz... Unutmayın Birsence'de her gün bir yeni menü ve en az bir yeni tarif sizleri bekliyor...Her gün Birsence'yi ziyaret etmeyi unutmayın...Tüm sevdiklerinize ,akrabalarınıza, dostlarınıza, arkadaşlarınıza Birsence'den bahsedin olur mu? İnstagram 'da Birsence'yi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz... KARA ÇORBA - MALATYA ÇORBASI MALZEMELER:
YAPILIŞI: Çorba tenceremize yağ ve doğranmış soğanı koyup soteleyelim. İçine salçaları koyup 10 saniye kavurmaya devam edelim. Eğer kavrulmuş soğan kullanacaksanız direk salçaları ekleyin. Üstüne mercimekleri, tuzu ve 6 su bardağı suyu ekleyip mercimekler yumuşayana kadar pişirelim. Mercimekler pişince bulguru da ekleyip çorbayı 10 dakika daha kaynatalım. Naneyi tereyağında dağlayıp çorbanın üstüne gezdirip sıcak servis yapalım. |
You are subscribed to email updates from birseninmutfagi.com - Resimli Yemek Tarifleri To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "~~~~~~~~ BİRSENCE ~~~~~~~~ RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ"