Tombul Tarifler |
Posted: 06 Jun 2015 12:42 AM PDT Ben bu minikleri instagramda gördüm. Hatta yapan kişiye yorum bıraktım ama ismini nereye not aldığımı unuttuğum için şu an onu paylaşamıyorum. Eğer burada görürse yada ben hatırlarsam nereye not aldığımı hemen vereceğim tarifin kime ait olduğunu. Sorumsuzluk gibi algılamanızı istemem. Ben kimsenin hakkını yemek de istemem ama bu tarifi de yayınlamadan edemem. Nasılsa bunun sahibi bana ulaşır. Bu kadar ön açıklamadan sonra minikler hakkında bilgi vermeye devam edeyim. İlk yiyen "Bunun içinde bir şey var" diyor fakat bilemiyor. Muz bu toplara bir freshlik vermiş, kesinlikle deneyin derim. Tarifin orijinalinde 1 paket petibör kullanıldığı halde top haline getirmek mümkün olmadı. Ben de bunun üzerine 1 su bardağı robotta çekilmiş bisküvi kırığı daha ekledim. Halen yumuşaktı, dolapta 1 saat beklettim yine yumuşaktı, yukardaki şekli vermek pek mümkün olmadı. Bunun üzerine küçük şekilsiz top halinde hindistancevizine attım, tepsiye koydum. Sonra bir süre daha bekledi dolapta böylece margarinden dolayı biraz daha sertleşti. Hindistancevizli haliyle tekrar elimle şekil verdim. Yani şekil verme kısmı iki aşamada gerçekleşti diyebilirim. Hal böyle olduğu halde yine de yemeden birkaç dakika önce çıkarmalısınız dolaptan yoksa yine yumuşuyor, fakat bunun da özelliği bu sanırım, yemelere doyulmuyor. Kalın Sağlıcakla... Malzemeler;
|
You are subscribed to email updates from Tombul Tarifler, pratik yemek, yöresel tat, kek, kurabiye, börek, çorba, hamurişi ve diğerleri... To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "Tombul Tarifler"