birgülün lezzetleri |
Posted: 25 Mar 2019 12:41 AM PDT MERHABALAR MİGROSTV DE YAPTIĞIM MUFFİNIN TARİFİ VE ANLATIMI İLE GELDİM. SİZDE ÇOK AZ ZAMAN AYIRARAK TATLI VİŞNELİ BİR MUFFİN YAPMAK İSTERSENİZ HEMEN MALZEMELERE GEÇELİM. 4 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI, 1 ÇAY BARDAĞI SÜT, 1 YUMURTA, 1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER, 1-1.5 SU BARDAĞI UN, 1 ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU 1 TATLI KAŞIĞI VANİLİN 1 ÇİMDİK TUZ, 3 KAŞIK VİŞNE REÇELİ YAPILIŞI ÖNCELİKLE YAĞIMIZI ERİTELİM FAZLA ISITMAYALIM AMA YUMURTAMIZIN PİŞMESİNİ İSTEMEYİZ. BİR KABA YAĞI KOYALIM, ÖNCE SIVILARI BİRLEŞTİRİYORUZ….SÜT, YUMURTA İLAVE EDİP EL ÇIRPICISI İLE ÇIRPIYORUZ. MUFFİN YAPARKEN MİKSERE HİÇÇ İHTİYACIMIZ YOK. BAŞKA BÜYÜK BİR KAP ALIYORUZ ELENMİŞ UNU KOYUYORUZ, ÜZERİNE ŞEKERİ, KABARTMA TOZUNU VE TUZU İLAVE EDİP BİR KAŞIKLA KARIŞTIRIYORUZ. MALZEMELERİN HEPSİ HARMANLANDIKTAN SONRA SIVI DOLU KABIMIZI ALALIM. SIVILARI ÇIRPARAK KURU MALZEMELERE YAVAŞ YAVAŞ İLAVE EDİYORUZ. ÇOK KARIŞTIRMAYA ÇIRPMAYA İHTİYAÇ YOK. HEMEN TANELİ VİŞNE REÇELİNİ İLAVE EDELİM.. HAFİFÇE KARIŞTIRALIM.. BU KADAR.. MUFFİN TEPSİSİNİ ALIYORUZ…İÇİNE HER ZAMAN KAĞIT KALIPLARI KOYALIM.. BÜYÜK RAHATLIK VE HOŞ GÖRÜNTÜ OLUYOR ÜSTELİK. VARSA BİR DONDURMA KAŞIĞI İLE HAMURLARI KALIPLARIMIZA PAYLAŞTIRIYORUZ. ÇOK RAHAT OLUYOR BU ŞEKİLDE . CUPCAKE YAPARKEN HAMURU DAHA AZ DOLDURUYORUZ ÇÜNKÜ FAZLA KABARIYOR TAŞMALAR OLUYOR AMA MUFFİNDE KABARMA ORANI DAHA AZ OLUYOR BU NEDENLE HER KALIBA BİRAZ DAHA HAMUR DOLDURABİLİRİZ. FIRINI 170 DERECE FANSIZ OLARAK ÖNCEDEN ISITIYORUZ VE 20 DAKİKA FIRINDA ÜZERLERİ ALTIN SARISI OLUNCAYA KADAR PİŞİRİYORUZ. AFİYETLER OLSUN.. KEYFİNİZ LEZZETİNİZ BOL OLSUN MİGROSTV DE YENİDEN BULUŞMAK ÜZERE HOŞÇAKALIN. |
You are subscribed to email updates from birgülün lezzetleri. To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "birgülün lezzetleri"