Duru Mutfak - Pratik Resimli Yemek Tarifleri |
Posted: 08 Jul 2015 09:14 PM PDT Kremalı Bal Kabağı Topları Malzemeler; İki dilim soyulmuş bal kabağı 1 paket petibör bisküvi Hindistan cevizi Dolgu kreması - Puding - Muhallebi Yapılışı; Bal kabaklarını şeker ilavesiyle yumuşayana kadar pişirin. Fazla su salarsa suyunu süzün. Püre yaparak bisküvileri içine kırın. Yoğurarak bütün malzemeyi birbirine yedirin. İsterseniz fındık, ceviz, tarçın da ekleyebilirsiniz. |
You are subscribed to email updates from Duru Mutfak - Pratik Resimli Yemek Tarifleri To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "Duru Mutfak - Pratik Resimli Yemek Tarifleri"