Selda' nın Mutfak Defteri |
Posted: 20 Dec 2018 12:10 AM PST Merhabalar canlarım, Cezeryenin her halini seviyorum. Her zaman truff şeklinde hazırlardım. Bu sefer bir değişiklik olsun istedim. Dilim dilim marketlerde satılan gibi çok lezzetli oldu. Evdeki malzemeler ile hazırlayabileceksiniz. Hem sağlıklı, hem de besleyici. Tam bir lezzet bombası :) Bence ilk fırsatta sizler de sevdikleriniz için hazırlayın. Emin olun bayılacaklar :)) İşte buyrun dilim cezeryenin tarifi şöyle, Malzemeler :
Üzeri için,
Yapılışı : Havuçları traşlayıp rendeliyelim. Bir tavanın içine alıp üzerine toz şekeri ve tereyağını ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirelim. Geniş bir karıştırma kabının içine havucu, ufaladığımız bisküvileri, portakal kabuğu rendesini ve cevizi de ekleyip yoğuralım. Kare bir cam kabın dibine hindistan cevizi serpelim. Cezeryemizi alıp kabın içine bastıra bastıra yerleştirelim. Üzerine de hindistan cevizi serpelim. Bir kavanoz veya bardak ile üzerine iyice bastıralım. Cezeryemizi buzdolabında 1 - 2 saat dinlendikten sonta dilimleyip servis edelim. Afiyetler olsun. |
You are subscribed to email updates from Selda' nın Mutfak Defteri.... To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
0 on: "Selda' nın Mutfak Defteri"